Abee Official Blog

Cari Mp3 Lewat Google

Posted on: April 2, 2009

Tips buat kalian yang susah cari mp3, di 4shared,indowebster dll dan dah putus asa, hmmm aku ada tips nih nyari mp3 lewat bantuan om google

Tinggal copy paste aja ni di browser kalian, akan prompt untuk masukkan lagu yang dicari, kemudian hit enter hehehe silahkan dicoba

javascript:var x=prompt(“Search for songs with Google\n\nNote: Seperate words with periods\nExample: I.Wanna.Be.Sedated”, “”);window.location=’http://www.google.com/search?hl=en&q=’+encodeURIComponent(‘intitle:”index.of” (mp4|mp3|avi) ‘)+x+encodeURIComponent(‘ -asp -htm -html -cf -jsp’)+’&btnG=Google+Search’;

Credit goes to CCPB Kaskus

:beer:

5 Responses to "Cari Mp3 Lewat Google"

belom paham, diperjelas dong

copy tu kode yang menjorok tuh, paste di address bar browser km kmdn enter, dah as simple as that

kok ga bisa ya?

kaga bisa gan!
musti pake browser paan nih!?

sembarang, mozilla juga ok kok, ie, chrome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: